Opknapbeurt parkeerterrein winkelcentrum De Leyens

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht > Opknapbeurt parkeerterrein winkelcentrum De Leyens

Opknapbeurt parkeerterrein winkelcentrum De Leyens

RSS

Het parkeerterrein van winkelcentrum De Leyens aan de Sartrezijde moet worden opgeknapt. Om voor de nieuwe inrichting een goed ontwerp te kunnen maken, gaat de gemeente graag met omwonenden in gesprek. Daarom wordt op 21 maart een inloopavond georganiseerd en kunt u via DoeMee Zoetermeer in gesprek met de gemeente.

6 thema's om over mee te denken

Thema's waar betrokkenen over kunnen meedenken zijn: parkeren, verkeer, laden & lossen, het milieueiland, verlichting en bomen & beplanting. Aan speciaal ingerichte tafels kunt u met specialisten in gesprek. Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, of denkt u liever online mee, dan kan dat via DoeMee Zoetermeer.

Meedoen via DoeMee Zoetermeer

Op DoeMee Zoetermeer | Opknappen parkeerterrein winkelcentrum De Leyens - Sartrezijde kunnen betrokkenen het voorlopige ontwerp voor de nieuwe inrichting bekijken en aangeven over welke thema's zij graag willen praten. Mist er een thema, dan kan men dit aangeven. Ook kunnen geïnteresseerden vragen stellen over het voorlopige ontwerp en zich aanmelden voor de avond.

Inloopavond 21 maart

Op 21 maart 2023 organiseert de gemeente een inloopavond over het opnieuw inrichten van het parkeerterrein winkelcentrum De Leyens - Sartrezijde.

Locatie: Commissiezaal Stadhuis-Forum, ingang Frankrijklaan 6
Tijd: Van 19.30 tot 21.00 uur

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert