Lief & Leed ook bij u in de straat?

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht > Lief & Leed ook bij u in de straat?

Lief & Leed ook bij u in de straat?

RSS

Wonen in een straat waar mensen echt naar elkaar omkijken, met aandacht voor elkaar en waar niemand buitengesloten wordt. Dat vindt iedereen toch fijn? Met de lief en leed pot kunt u als bewoners zelf zorgen dat er in uw straat iets voor een ander gedaan kan worden. 

Wat is een Lief & Leed pot?

Dit is een bedrag van € 75,00 dat u namens de straat kan krijgen bij de Stichting Lief & Leed en de gemeente. Hiermee kunt u een jaar lang aandacht besteden aan het lief en leed in uw straat. Het geld kan besteed worden aan een bloemetje, een fruitmand of een ander aardigheidje voor iemand die het verdient of juist wat extra aandacht kan gebruiken. Kortom: met Lief & Leed zorgt u voor een goed en gezellig contact in de straat.

Meedoen?

Vind u het leuk om een Lief & Leed pot samen met uw buren te beheren, meld u zich dan aan via het contactformulier op de website Ook meedoen?

Vragen? 

Heeft u nog vragen? Kijk voor alle informatie op de website www.liefenleedzoetermeer.nl
 

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert