Lichtjestocht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht > Lichtjestocht

Lichtjestocht

RSS

Woensdag 1 februari heeft een druk bezochte 'Lichtjestocht' in de wijk Meerzicht plaats gevonden op 3 locaties.

Het evenement was van 17.00 tot 19.00 uur. Bij de Eigen Wij, Voorweg 112 was een workshop lampion maken of buiten een Marsmallow branden op een vuurkorf. Een disco en gratis speelgoed werd uitgedeeld door speelgoedbank Ikros bij het Kerkenbos 16 waar Gro-up/buurtwerk gevestigd zijn. En op de Regenboogschool kon een tas worden gevuld met vintagekleding, gratis popcorn krijgen onder het genot van een muziekoptreden door Lesstudio Ligthart via Wijck en gingen de voetjes van de vloer. Als klap op de vuurpijl kwamen Elsa en Olaf langs voor een Meet&Greet.

Wijkwethouder Ingeborg ter Laak heeft alle 3 de locaties bezocht en een prachtige lampion gemaakt. Zij was bijzonder onder de indruk van de door Ikros uitgedeelde speelgoed en nam een kijkje in de speelgoedbank winkel. Haar waardering gaat uit naar alle deelnemende partners; Meerpunt, IKC De Regenboog, Gro-up, Ikros, Eigen Wij, Wijck, Jumbo en vrijwilligers die deze Lichtjestocht tot een groot en geslaagd succes hebben mogelijk gemaakt.

  

  

  

Foto's: Patricia Munster

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert