Computercursus voor beginners bij inZet Meerzicht

Home > Meerzicht > Nieuws Meerzicht > Computercursus voor beginners bij inZet Meerzicht

Computercursus voor beginners bij inZet Meerzicht

RSS

Bijna alles gaat tegenwoordig via de computer of tablet en veel instanties gaan ervanuit dat je ermee om kunt gaan. Vindt u dit toch nog wat lastig en zou u er graag meer over willen leren? Kom dan naar de computerlessen bij inZet Meerzicht. Van een ervaren vrijwilliger van Stichting Piëzo leert u in 7 tot 8 lessen hoe u met de meest voorkomende programma's kunt omgaan, zoals Word en PowerPoint. Ook leert u alles over e-mailen en veiligheid op het internet.

De cursus is op woensdagmiddag van 12.30 tot 14.30 uur aan de Uiterwaard 21 en u kunt per direct starten.

Laptops zijn aanwezig, maar als u een eigen laptop hebt, is het fijn om die mee te nemen. Tablets zijn niet aanwezig, dus voor uitleg over de tablet, moet u uw eigen tablet mee te nemen.

Voor kinderen van 0-4 jaar is gratis kinderoppas aanwezig.

Voor meer informatie over de cursus en de kosten of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Christa de Jonge via christa@stichtingpiezo.nl of door te bellen naar de locatie via 079-322 9453.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert