Een dierbaar iemand verloren? Praat erover!

Home > Meerzicht > Activiteiten in Meerzicht > Een dierbaar iemand verloren? Praat erover!

Een dierbaar iemand verloren? Praat erover!

Vergroot afbeelding: logo Humanitas

Na het verlies van een dierbaar iemand bent u vaak eerst druk bezig met het regelen van allerlei praktische zaken. Pas later begint het rouwproces en voelt u het gemis.

Het is fijn dit gevoel te delen met andere mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Daarom organiseert Humanitas Zoetermeer bijeenkomsten waarbij lotgenoten samenkomen om het verlies te delen met anderen. Over de gebeurtenis praten lucht al op maar ook het aanhoren van ervaringen, adviezen en tips van anderen is prettig.

Bij Humanitas is ook individuele steun bij u aan huis mogelijk. Een ervaren vrijwilliger biedt u ondersteuning en een luisterend oor.

Heeft u behoefte aan steun binnen een lotgenotengroep of wilt u individuele begeleiding? Inez Meerman, telefoon 06-29135541 of e-mail inezmeerman@humanitaszoetermeer.nl, Iet Boon-Zwering, telefoon 06-35112144.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert