Activiteiten Eetcafé Meerzicht en Eetcafé De Leyens

Home > Meerzicht > Activiteiten in Meerzicht > Activiteiten Eetcafé Meerzicht en Eetcafé De Leyens

Activiteiten Eetcafé Meerzicht en Eetcafé De Leyens

Vergroot afbeelding: logo Eetcafé Meerzicht

Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) en Eetcafé de Leyens, (Gondelkade 33) in Zoetermeer zijn leuke en vooral gezellig gelegen eetcafés in het centrum van de wijken Meerzicht en de Leyens. Beide eetcafés zijn ontmoetingsplekken voor bewoners van een aangrenzend wooncomplex voor ouderen. Echter niet alleen deze bewoners, maar ook de wijkbewoners uit de omliggende wijken Meerzicht en de Leyens zijn van harte welkom!

Beide wijkrestaurants zijn te beschouwen als een soort 'wijkhuiskamer'. In beide eetcafés wordt een heerlijk kopje koffie of thee geserveerd en het is ook mogelijk een complete warme maaltijd of lunch te bestellen. In de ochtend behoort een heerlijk ontbijtje ook tot de mogelijkheden. Kortom de wijkrestaurants bieden een betaalbare en vers gekookte maaltijd tegen een vriendelijke prijs. Aan onze jonge gasten is ook gedacht middels speciale kindermenu's. Tenslotte behoren recepties en zakenlunches eveneens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie:

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert