Activiteiten in Meerzicht

Home > Meerzicht > Activiteiten in Meerzicht

Activiteiten in Meerzicht

In de wijk Meerzicht worden door verschillende organisaties activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Hieronder treft u een overzicht aan van activiteiten.

 • Wijck, samen cultuur maken

  logo Wijck

  Bij Wijck werken we samen met wijkbewoners en maatschappelijke - en culturele organisaties in Zoetermeer. We organiseren samen allerlei activiteiten, zoals het Haak en Brei café en knutseldagen in de vakantie voor kinderen. Zo ontmoeten Zoetermeerders elkaar, hebben ze plezier en maken ze kennis met kunst en cultuur. Op die manier zorgen we ervoor dat de inwoners van Zoetermeer zich verbonden voelen met hun wijk en zich prettig en gezond blijven voelen.

  Meer informatie: www.wijck-zoetermeer.nl

 • Stichting Mensen in de Minima (MiM)

  Vergroot afbeelding: logo Stichting MiM

  De locatie Meerzicht is voor onbepaalde tijd gesloten. Eventuele vragen kunt u stellen via een mail aan meerzicht@stichtingmim.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-21929857.

 • Seniorenactiviteiten van Palet Welzijn

  logo Palet Welzijn

  Er vinden diverse activiteiten voor senioren plaats in het wooncomplex Albrandswaard of in de recreatieruimte aan het Fonteinbos. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: yoga, gymnastiek, klaverjassen, sjoelen, volksdansen, zingen en nog veel meer.

  Lees meer
 • Het Praathuis in Meerzicht

  Vergroot afbeelding: logo Gilde Samenspraak

  In het wijkcentrum Meerzicht, Uiterwaard 25, organiseert Gilde SamenSpraak 'Het Praathuis'. 's Middags elke eerste en derde donderdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur en 's avonds elke tweede donderdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur.

  Lees meer
 • Een dierbaar iemand verloren? Praat erover!

  Vergroot afbeelding: logo Humanitas

  Na het verlies van een dierbaar iemand bent u vaak eerst druk bezig met het regelen van allerlei praktische zaken. Pas later begint het rouwproces en voelt u het gemis.

  Lees meer
 • Activiteiten Eetcafé Meerzicht en Eetcafé De Leyens

  Vergroot afbeelding: logo Eetcafé Meerzicht

  Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) en Eetcafé de Leyens, (Gondelkade 33) in Zoetermeer zijn leuke en vooral gezellig gelegen eetcafés in het centrum van de wijken Meerzicht en de Leyens. Beide eetcafés zijn ontmoetingsplekken voor bewoners van een aangrenzend wooncomplex voor ouderen. Echter niet alleen deze bewoners, maar ook de wijkbewoners uit de omliggende wijken Meerzicht en de Leyens zijn van harte welkom!

  Lees meer
 • Speelgoedbank IKROS

  De speelgoedbank IKROS Zoetermeer geeft gratis speelgoed aan kinderen van 0-13 jaar die een ZoetermeerPas hebben. Iedere maand krijgen zij 3 punten waarmee speelgoed kan worden uitgekozen. Het speelgoed is ingedeeld in 1 t/m 3 punten. Het speelgoed mag worden gehouden, of worden teruggebracht als er niet meer mee wordt gespeeld. Voor meer informatie: www.speelgoedbankikros.nl.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert